Terug naar alle evenementen

Intro Yin en Chinese geneeskunde

  • Neshama Yoga 29 Vijversstraat Hasselt, Vlaanderen, 3500 Belgium (kaart)

Neshama neemt je mee voor een introductie in Yin Yoga en Chinese Geneeskunde. 


In yin yoga worden houdingen enkele minuten vast gehouden met als doel ruimte te creëren in het bindweefsel en rust in de stroom van je gedachten. Spierspanning wordt zo veel mogelijk los gelaten en je wordt ondersteund door oa kussens om je over te geven aan de houding en energie terug te geven aan het lichaam. De wijsheden uit het oosten worden vanuit de 5 elementen theorie verweven in je yin yoga practice. Vanuit de Chinese geneeskunde gaan we kijken hoe het bijvoorbeeld komt dat je aan het aarden bent door je bovenbeen te stretchen of je angst reguleert door te werken met de achterkant van je been. Nieuwsgierig?

Op zondag 10/4 vertelt Marieke Vliegen je tijdens deze introductie workshop meer over de kennis uit het oosten, is er een yin practice die je elementen in alle rust aan bod laat komen en mag je tot slot weg zinken in diepe ontspanning tijdens een meridiaan nidra die je liggend ondergaat. Een moment om op te laden.


Marieke komt in mei 2022 om de 25u Yin & Myofascial Release te geven. In juni 2022 geeft ze de 50u Yin & Traditional Chinese Medicine training. Mocht je hier interesse in hebben is deze workshop een mogelijkheid om al eens kennis te komen maken.

Kom je ook? Wij kijken er al naar uit.

Marieke is een Yinspiration trainer en komt uit Maastricht en is assistante van Jo Phee, oprichtster van Yinspiration school voor Yin Yoga. Ze deelt haar kennis en passie over yin yoga en chinese geneeskunde in workshops en teacher trainingen internationaal. 

Prijs: 35 euro

Sign up via the online agenda or app:

www.momoyoga.nl/neshama

www.mariekeyinyoga.com

Instagram: @mariekeyinyoga

Vorige
Vorige
9 april

Yoga Nidra

Volgende
Volgende
18 april

Mindfulness Meditation + Yin XL les