Terug naar alle evenementen

Finding Stillness: beginning a meditation practice

  • Neshama Yoga 29 Vijversstraat Hasselt, Vlaanderen, 3500 Belgium (kaart)

Heb je altijd al willen leren mediteren maar heb je het idee dat je het te druk hebt of teveel aan je hoofd? Dan is dit is hét uitgelezen moment om tijdens een 6 wekelijkse cursus met Sarah de beginselen van mindfulness meditation te ontdekken.

Een wijs iemand zei ooit "als je geen tijd hebt om te mediteren, is het net belangrijk om het twee keer zo lang te doen". Dit voorbeeld toont aan dat mediteren je net kan helpen in je dagdagelijkse drukke leven of als je hoofd vol met een wervelwind aan gedachten zit. Dankzij deze eeuwenoude techniek die Sarah je stap voor stap zal aanleren, ontwikkel je stabiliteit, klaarheid en sterkte van geest.

Mediteren wordt ook wel het samenbrengen van je lichaam, geest en ademhaling genoemd, en dat is wat je kan verwachten tijdens deze lessen.

Deze cursus is voor iedereen die nieuw is in het mediteren maar ook als je je medatie practise wilt opfrissen, of gewoon samen in groep wilt mediteren. Mediteren in groep zorgt immers voor een bepaalde magie en dat is erg fijn om te beleven.

Sarah deed verschillende meditatie opleidingen in binnen en buitenland, haar lesgevers zijn Cyndi Lee (Triyoga Londen, OM yoga New York), Dr Lieven Osteyn (De Levensschool) en Dr Edel Maex (Belgische Mindfulness Vereniging).

Data:

  • zaterdag 4/9, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10, 9/10

  • 13u-14u

Prijs:

  • ofwel 6 beurten van je kaart

  • of €65 (te betalen via overschrijving)

Vragen?

  • info@neshama.be

Vorige
Vorige
28 augustus

Mobility with Bruce Chung

Volgende
Volgende
15 oktober

50-Hour Yin Yoga & TCM teacher training